вівторок, 22 жовтня 2019 р.

Нові стрічки дивились у Радовичах

У суботу 19 жовтня в приміщенні Радовичівського сільського клубу (с.Радовичі Турійського р-ну) у рамках освітнього проекту «Від ідеї до екрану» під егідою Українського культурного фонду та за підтримки Тернопільської кінокомісії та екопарку "Аміла" відбулися прем'єрні покази кінострічок та зустрічі з молодими режисерами, випускниками КНУТКіТ імені. Карпенка - Карого.
Зйомки фільмів про життя звичайних українців в умовах військової агресії на Сході відбувались у серпні та вересні цього року в різних регіонах України.
Режисери показали свої фільми, поділились практичним досвідом зйомок кіно в Україні, поспілкувались із аудиторією і розказали про свій шлях «Від ідеї до екрану».
Емоційне спілкування, жвавий обмін думками з авторами короткометражок, зацікавлений перегляд кінопродукту та щира атмосфера заходу нікого не залишили байдужим. А приглушене освітлення кінозалу надало дійству особливої атмосфери. Сльози світлого суму та навіть подивування від побаченого-відчутого були нагородою авторам фільмів та організаторам заходу.


Немає коментарів:

Дописати коментар