середа, 23 жовтня 2019 р.

Відгук на фільми "Від ідеї до екрану"

15 жовтня показом на юридичному факультеті ТНЕУ в Тернополі стартував всеукраїнський тур проекту «Від ідеї до екрану»за підтримки Українського культурного фонду . Фільми не залишили глядачів байдужими, відтак вони продовжують ділитися своїми враженнями.
Юлія Костецька, студентка юридичного факультету ТНЕУ (спеціальність "Менеджмент соціокультурної діяльності") відзначає, що їй дуже сподобалися короткометражні фільми проекту "Від ідеї до екрану":

" Кожен з них передає свій дух, свою історію. Для мене була важлива кожна деталь фільму, зокрема і процес зйомок, гра акторів, задум сюжету, план дій знімального дня. Після перегляду фільмів аж перехоплювало дух. Мені сподобалося, що перший фільм був дуже змістовний, чітко розставив позиції на Донбасі, що складалися на початку війни. Друга історія спонукала до роздумів, до того як важко знайти сенс життя там, де війна забрала рідних. Переконана, що нікого не залишила байдужим історія про те, як війна може розділити сім'ю. Хочу усім порадити подивитись ці фільми. Це круто! Ми маємо усе пам'ятати!"

Немає коментарів:

Дописати коментар