четвер, 25 липня 2019 р.

TERRARIUM. Інтенсив у Львові

З 24-25 серпня по 27 жовтня у Львові проходитиме TERRARIUM. Інтенсив - найбільша сценарна майстерня в Україні, що допоможе розвинути вашу історію в повноцінний сценарій фільму. 
Програма курсу TERRARIUM. Інтенсив складається з десяти модулів і базується на теоретичних та практичних заняттях (співвідношення теорії і практики - 30/70).Сімнадцять учасників, яких буде відібрано на конкурсній основі, отримають можливість поетапного практичного навчання з розробки сценаріїв. Щовихідних учасники прослуховуватимуть лекції провідних діячів українського кінематографу, виконуватимуть завдання від лекторів, а опісля відбуватимуться практичні заняття та живі обговорення сценаріїв з лекторами. В кінці курсу на учасників чекає пітчинг сценаріїв, за результатами якого буде відібрано найкращу роботу, яка увійде в альманах Terrarium. Окрім того, в програму курсу входять читки сценаріїв з професійними акторами. 

Деталі за посиланням: http://www.terrarium.com.ua/

Курс розраховано на авторів, які хочуть написати сценарій короткого чи повного метру, виробити власну технологію роботи над сценарієм та отримати розуміння, що з цим робити далі – як пітчингувати сценарій, готувати заявку, шукати можливості виробництва тощо. Група складатиметься з 17 учасників.

Метод курсу: практичні заняття , вправи, «скриптдокторінг», фідбеки та різносторонній розбір робіт від співлекторів курсу. 

Курс викладатимуть успішні українські режисери та сценаристи, зокрема, Дмитро Сухолиткий-Собчук, Марина Степанська, Катерина Горностай та багато інших.

Вартість навчання за три місяці складає 5100 грн. 
За результатами конкурсу буде відібрано 7 найкращих анкет, власники яких отримають можливість БЕЗКОШТОВНОГО навчання. 

Місце проведення: Івент-майданчик П'ятий поверх (вул. Заводська, 31)

Зареєструватись: http://www.terrarium.com.ua/
Повна програма проекту: http://bit.ly/2Z6exgO

РЕЄСТРАЦІЯ ДО 11 СЕРПНЯ
ОГОЛОШЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ВІДБОРУ – 13 СЕРПНЯ 
Контакти: 
Софія Дорошенко, координаторка учасників - +380 (63) 595 07 08 
Ірина Ковальчук, координаторка проекту TERRARIUM. Інтенсив у Львові - +380 (93) 641 51 41


Співорганізатор: П'ятий поверх

Проект проводиться за підтримки Український культурний фонд та ДержКіно України

Немає коментарів:

Дописати коментар