середа, 20 лютого 2019 р.

Відкриваємо таємниці природи

Тернопільська ЕКО - бібілотека вчора не випадково стала ще одним місцем зустрічей поважних тернополян. Адже 2019 рік у соціальній ініціативі "Єднання поколінь" присвячений саме екології. Багато тренінгів, лекцій та інших цікавих заходів відбуватимуться саме тут. Вчора презентували перше практичне засідання, а сьогодні учасники ініціативи "Єднання поколінь" знову дивились фільм.

Наша планета – дім для десяти мільйонів біологічних видів. І всі вони залежать один від одного. Автори проекту BBC "Таємниці природи" вирішили розповісти про цей незвичайний взаємозв’язок між тваринами і рослинами у світі природи у циклі документальних фільмів. Першим з цього переліку переглянули стрічку "Сезонні ліси".

Як зазначив експерт Тернопільської кінокомісії Володимир Ханас : "Стрічки ВВС заслужено вважаються класикою науково-популярного кіно. Вони незвично розповідають про очевидні і здавалася б, загальновідомі речі. І глядача завжди очікують відкриття.. Кінокомісія запропонує до кінця року ще низку стрічок на екологічну тематику і т.ч. з колекцій кіноклубу Docudays UA. Ну й звичайно. реалізовуватимемо озвучену раніше ідею посадки лісів"

Немає коментарів:

Дописати коментар