четвер, 21 лютого 2019 р.

"Вулкан" з 4 квітня в кінотеатрах


Фільм "Вулкан" отримав низку відзнак престижних кінофестивалів. Ще до виходу в прокат його режисер Роман Боднарчук отримав Шевченківську премію. Українські глядачі зможуть побачити його на кіноекранах з 4 квітня. Про фільм розповідає сам режисер:
На мою думку, «Вулкан» вийшов дуже красивим, глибоким пригодницьким фільмом, який відкриває світу магію степових міражів, таємниці затоплених сіл та природу наших людей із їхнім особливим гумором і вдачею.
«Ви ніколи не хотіли поїхати звідси?» – питає головний герой у місцевих. Згодом він знайде відповіді, але зрозуміти їх можна лише після того, як сам перетворишся на місцевого.
Фільм став справжнім фестивальним хітом: серед нагород «Золотий абрикос» в Єревані, Ґран-прі у Хорватії та Марокко, приз за найкращу режисуру, за найкраще звукове рішення тощо. Наразі «Вулкан» взяв участь у 40 міжнародних фестивалях і продовжує отримувати нові запрошення.
В Україні прокат стартує 4-го квітня. Ми віримо у глядачів, які прагнуть дослідити вулканічну реальність навколо себе, критично її осмислити. Бо історія про нас із вами, про тут і тепер. Про пошук себе в цьому просторі постійних змін і катаклізмів та про пошук щастя.

Немає коментарів:

Дописати коментар