середу, 16 січня 2019 р.

"Поліна і таємниця кіностудії"

Презентуємо постер та офіційний трейлер пригодницького фентезі Polina «Поліна і таємниця кіностудії» режисера Оліаса Барко

У широкий український прокат створена за підтримки Держкіно стрічка вийде 22-го серпня.

В Україні фільм, спільного виробництва України (Kinorob за підтримки Державного агентства України з питань кіно), Франції та Бельгії (WILD TRIBE FILMS), випускає в прокат компанія MMD UA

Головні ролі у фільмі виконали Поліна Артеменко, Жан Рено («Леон»), Віржіні Ледуаєн («Пляж»), Едуар Бер («Астерікс і Обелікс»), Северія Янушаускайте («Вавілон-Берлін»), Василь Вірастюк («Пригоди S Миколая»), Евніка Саадвакасс та інші.

Оператором виступив триразовий лауреат премії «Сезар» – Т’єррі Арбоґаст, відомий багаторічним співавторством з Люком Бессоном.

Продюсують стрічку Olias BarcoDennis Ivanov та Egor Olesov.

Як зазначив Голова Держкіно Philip Illienko: «Цьогоріч пригодницьке фентезі «Поліна» – це один із найочікуваніших у прокаті фільмів для дитячої аудиторії. Це також одна з двох картин, підтриманих Держкіно, у якій глядачі побачать зірку світового кінематографа Жана Рено».
***
Поліна нічого не знає про своє минуле і батьків. Вона живе в будинку зі злою тіткою та двоюрідним братом. Ті таємно планують позбутися дівчинки в день її народження, щоб отримати таємничу спадщину – кіностудію. Поліні вдається втекти, і вона вирушає в небезпечну подорож світами інших кінофільмів. Тут дівчина знаходить нових друзів, за допомогою яких вона має розгадати всі загадки та здійснити головну мету цієї дивовижної мандрівки - дізнатись правду про власну родину.

Немає коментарів:

Дописати коментар