неділя, 30 жовтня 2022 р.

Відгуки на "Знання під час війни"

Тетяна Мостова, спікер проекту.» Щиро вдячна Марії Яремчук, Володимиру Ханасу та усій команді за цей важливий проєкт. І діти, й дорослі під час війни переживають схожі почуття: тривогу, страх, сум, розпач, провину, невпевненість у майбутньому, розгубленість, бажання замкнутись у собі й ні з ким не спілкуватись. Ми опинилися не підготовленими психологічно у ситуації, де потрібно діяти. Ми розгублені та не знаємо, що робити, як допомогти собі та іншим. Саме такі уроки з найпростішими та найдоступнішими рекомендаціями допомагають впоратися з проблемами. Важливо, що ініціатива мистецького ліцею дозволяє бути в атмосфері однодумців»

Ярина Максимяк, учениця ліцею.

«Це може виглядати трохи нехвичним, але перегляд відеоуроків та зустрічі з фахівцями заставили мене задуматися над циклом творчих робіт з проблематики безпеки. Хочу зробити їх в японському стилі, аби привернути увагу дітей усього світу»

Ольга Гордієнко, керівник факультативу ліцею №21.

« Ми побачили, що учням не вистачає офлайнспілкування. Проведення відеоуроків з фаховими спікерами викликають, можна сказати, ажіотаж. Діти обговорюють зустрічі на перервах, постійно висловлюють пропозиції зніматись у таких відеоуроках. Просять запрошувати інших спікерів»

Безушко Юлія, учениця

« Такі уроки та зустрічі з цікавими людьми надзвичайно потрібні. І ми готові продовжувати роботу над ними – придумувати додаткові сюжети і самим барти участь у зйомках роликів»



Наталя Віцінська, викладачка з Кишинева.

«Це просто заслуговує на найвищу оцінку! І це не тільки проста і зрозуміла розмова з дітьми про найважливіше, а й величезна допомога дорослим-вчителям і батькам. Особлива, національна, психологічна, інформаційна та "мінна" безпека - найважливіші теми не просто для розмов з дітьми, а навчання їх заради порятунку їхнього життя та життя оточуючих. Заради майбутнього вільної, вільної та переможної України! Вчителі Молдови аплодують стоячи! Слава Україні! (продовжуйте свій проект, є ще теми! ;))

Немає коментарів:

Дописати коментар