четвер, 18 червня 2020 р.

І Карпатський Гірський Міжнародний Кінофестиваль (CMIFF)

🎞З 1 по 10 жовтня 2020 року в місті Ужгород, культурному та адміністративному центрі Закарпатської області, пройде перший "Карпатський Гірський Міжнародний Кінофестиваль (CMIFF)".

"Це буде свято кіно і відеоконтенту про гори, професійний майданчик, де зустрічаються кінематографісти з усього світу. Унікальна фестивальна атмосфера надихне шанувальників гір та всього, що з ними пов’язано, на нові мандрівки Карпатами. Запрошуємо всіх відвідати перший Карпатський Гірський Міжнародний Кінофестиваль (CMIFF)!" - повідомив директор фестивалю Олександр Мерявчик

🎞Засновником і організатором Кінофестивалю виступає Громадська організація «Закарпатська фільмкомісія» за підтримки Закарпатської обласної ради, Закарпатської обласної державної адміністрації та Ужгородської міської ради.

🎞Програмний координатор фестивалю Дмитро Грешко говорить, що "конкурсна програма кінофестивалю передбачає шість розділів: повнометражні ігрові та документальні фільми, короткометражні ігрові та документальні фільми, анімаційні фільми та рекламні ролики. Оцінку конкурсних фільмів визначатиме журі, яке буде складатися із фахівців кіно і телебачення: продюсерів, режисерів, сценаристів, операторів, акторів та кінокритиків".

🎞Координатор фестивалю В'ячеслав Єгоров додав, що "в рамках додаткових програм фестивалю пройдуть покази світового кіно гірської тематики, серії панельних дискусій, майстер-класів та творчих зустрічей з експертами світової кіноіндустрії та експертами гірського туризму".

🎞Також організатори мають бажання провести промо-заходи виробників спорядження для активного відпочинку та гірських видів спорту, фотовиставку-конкурс на тему Карпатських гір. Розважальна програма включатиме в себе тематичні вечірки та інші спеціальні заходи. Також у містах Мукачево, Хуст та Берегово заплановано проведення показів фільмів-переможців фестивалю.

🎞Програма заходів наразі формується, тому організатори запрошують всіх зацікавлених звертатись із пропозиціями та ідеями щодо партнерства за тел.0660229299.

Новини про фестиваль можна дізнаватися на офіційному сайті www.cmiff.org

1 коментар: