четвер, 3 жовтня 2019 р.

За підтримки УКФ триває робота над сценарієм “КОРД”

За підтримки Українського культурного фонду триває робота над сценарієм “КОРД”, який показує роботу спецпідрозділу КОРД МВС України.
Написанням сценарію займається Юлія Чернявська, знана як продюсорка документального, телесеріального та художнього кіно. Але крім того, на рахунку Юлії є більш ніж 10 сценаріїв. Також написанням сценарію займається Анатолій Руденко, більш відомий як Анатолій Карлюга. У його фільмографії більше 20 написаних сценаріїв для художнього та телесеріального кіно.
Проект був підтриманий Українським Культурним Фондом, під час конкурсу якого став лауреатом програми «Підсилення потужності українського аудіовізуального сектору». Варто зазначити, що Юлія Чернявська та Анатолій Карлюга є авторами сценарія телесеріалу “Доброволець”, який наразі знімає режисер Ахтем Сеітаблаєв для телеканалу ICTV
Адміністративний супровід створення сценарію здійснює продюсер Сергій Амелічев: “Основні покликання проекту - підвищення патріотизму українського глядача,створення образу укрукраїнського "героя", підвищення довіри до українських силових структур, підвищення авторитету українських структур та держави у цілому, яка здатна забеспечити свободу та безпеку українських громадян”.

Синопсис: Суд над найманцями, які брали участь у розстрілах Небесної сотні. Під час
слухання підсудні вириваються з-під варти і захоплюють заручників. До операції залучають підрозділ КОРД під керівництвом легендарного командира Ігора Сірка. Про команду Ігора ходять легенди. Його звуть живим втіленням козацького отамана Сірка. Для КОРДА ця операція – виклик, можливість відплати за загиблих героїв небесної сотні. Розробивши план звільнення заручників і знищення злочинців - «Відплата» - загін починає діяти. КОРД розкриває мету втечі - проведення великого теракту, а саме серії вибухів на Майдані Незалежності. КОРД втручається в плани супротивника, захоплює склад вибухівки, а також всіх злочинців. Перемога КОРДа запобігає теракту і загибелі великої кількості людей на Майдані.
****
Український культурний фонддержавна установа, створена у 2017 році, на підставі відповідного Закону України, з метою сприяння розвитку національної культури та мистецтва в державі, забезпечення сприятливих умов для розвитку інтелектуального та духовного потенціалу особистості і суспільства, широкого доступу громадян до національного культурного надбання, підтримки культурного розмаїття та інтеграції української культури у світовий культурний простір. Діяльність фонду, згідно чинного законодавства, спрямовується та координується Міністерством культури України. Підтримка проектів Українським культурним фондом здійснюється на конкурсних засадах.

Немає коментарів:

Дописати коментар