четвер, 11 квітня 2019 р.

Митець як лікар...


Концерт Поля Манондіза "На біс" викликав шквал емоцій як у самого співака так у його прихильників. Звичайно ж багато чого з етапів підготовки залишилося за кадром і поза увагою ЗМІ. Але про ці, здавалось би, дрібні деталі варто говорити. "Француз з Україною в серці" не лише декларує свою повагу і любов до абстрактної України "Мого раю". Його серце переповнене увагою і любов"ю до людей в Україні. Про це не говорилось під час підготовки до концерту та прямих ефірів,  але частина запрошень була передана для цільових груп. Ми ще розповімо детальніше про це. Дякуємо усім за відгуки на концерт, але деякі вартують особливої уваги, оскільки привідкривають завісу над певними таємницями справжнього таланту.  Таємницю справжнього Серця. Втім, варто уважно перечитати коментар Надя Мельник і ви зрозумієте  цей феномен. 

9 квітня отримала унікальну можливість побувати з донечкою Іринкою на концерті Поля Манондіза. Що хочу зазначити:моя Іра - особлива дівчинка і вона, як лакмусовий папірець для музичних виконавців, оскільки діти-аутисти на якомусь недосяжному для нас, звичайних людей, рівні, відчувають музикантів і те, що вони творять. У нас шок і захоплення))) Іра,  при тому, що практично не розмовляє,  вже другий день проситься на концерт Поля, чітко вимовляючи його імя
Таке визнання особливої дитини багатого вартує...
Від себе хочу додати що є музика яка проникає глибоко в душу викликаючи у людини різні емоції а є просто "бум-ца-ца"без змісту, емоційного наповнення,глибини. Пісні у виконанні Поля це перший варіант,причому це стосується як і авторських пісень так і творів інших композиторів.
А володіння українською мовою і постійний контакт із залом показав мені яким насправді має бути артист. Талант,простота,доступність і любов це усе про Поля.

Окрема подяка Олі Гордієнко за підтримку і допомогу в проведенні концерту

Немає коментарів:

Дописати коментар