четвер, 18 листопада 2021 р.

"Схрон" вже в доступі, дивіться на Takflix!

Щоб була можливість написати це коротке речення, команда "Схрону" пройшла довгий шлях від створення сценарію до цього онлайн-релізу - близько чотирьох років. І це стало можливо завдяки підтримці найталановитішого українського продюсера Yura Minzianoff, який, на жаль, покинув нас 7 листопада минулого року. Цю онлайн-прем'єру ми присвячуємо саме йому, генеральному продюсеру "Схрону"!
Також цього фільму та його прем'єри не було б без чудової продюсерсько-адміністративної команди! Виконавча продюсерка та координаторка зйомки, молода та талановита Kateryna Banakh, адміністратори Alex Martirosyan та Сергій Олексієнко. Висловлюємо також подяку за допомогу в вирішенні виробничих та юридичних питань студії Крісті Фільм. Продюсеркою ж та натхненницею промо-кампанії онлайн-релізу фільму виступила Karina Khv. Промо-кампанія відбувається за підтримки ДержКіно України.
Боги кіно, пошліть "Схрону" гарні касові збори! Посилання на фільм в першому коментарі. Якщо хочеш відчути себе богом кіно - зроби допис про онлайн-прем'єру фільму із цією картинкою та з посиланням на фільм

Немає коментарів:

Дописати коментар