середу, 13 жовтня 2021 р.

У Хоросткові дивились "Живу УПА. Тернопільщина"

Напередодні державного свята, Дня захисників і захисниць України, яке ми відзначаємо 14 жовтня, у нашу школу завітали поважні гості -- представники Тернопільської КіноКомісії. Кіномитці організували для старшокласників показ документальних фільмів проєкту "Жива УПА. Тернопільщина" режисерки Марії Яремчук, зокрема серії 1 "Галина Кравчук", серія 2 "Галина Дидик", серія 3 "Ванда Горчинська". Треба сказати, що це унікальний показ, який недоступний поки що для широкого глядача. Завдяки КіноКомісії учні школи мали можливість подивитись та осмислити реальні факти, спогади учасників УПА.
Ми виховуємо нашу молодь патріотичною, прищеплюємо любов до України, відданість Батьківщині, повагу до цінностей українського історії, культури.
Сердечно дякуємо Володимиру Ханасу, голові Тернопільської КіноКомісії, знаному історику, публіцисту, краєзнавцю, та експерту Тернопільської КіноКомісії Назарію Бабину за організацію перегляду документальних фільмів проєкту "Жива УПА. Тернопільщина" для учнівського колективу школи.

Немає коментарів:

Дописати коментар